Een échte Zeeuwse bolus bestellen in de regio Terneuzen

Wilt u een Zeeuwse bolus bestellen bij een goede bakkerij in de buurt van Terneuzen? Wie aan Zeeland denkt, denkt aan de Zeeuwse bolus. Dit bekende koffiebroodje wordt gemaakt van luxe brooddeeg en vervolgens besuikerd met lichte en donkere basterdsuiker. In onze webshop en winkels vindt u altijd de meest verse Zeeuwse bolussen. Ook hebben wij een unieke variant van deze typisch Zeeuwse lekkernij. Bij Bakkerij De Bruijne vindt u namelijk ook Zeeuwse bolussen gevuld met Zwitserse room.

Er valt veel meer dan alleen de Zeeuwse bolus te bestellen nabij Terneuzen

Wilt u uw gasten verwennen met een typisch Zeeuwse lekkernij, maar wilt u uw gasten verrassen met iets anders dan een Zeeuwse bolus of taart? Bestel dan onze unieke Zeeuwse Knopcake, die gemaakt wordt met de echte Zeeuwse boterbabbelaars en is gevormd in de vorm van een typisch Zeeuwse knop. Geniet samen met vrienden en familie van een originele Zeeuwse lekkernij of een van onze andere traktaties zoals een fototaart of appelflap. Een goed alternatief op de Zeeuwse bolus kunt u bestellen bij dé bakker van regio Terneuzen.

Kom langs in één van onze bakkerswinkels

Wilt u Zeeuwse bolussen bestellen of lunchen met ons verse brood bij u thuis in Terneuzen? Bezoek dan één van onze winkels in Terneuzen. Heeft u hier geen tijd voor? Dan kunt u uw bestelling ook eenvoudig online doorgeven. Wanneer u dit doet voor 18.00 uur, dan kunt u de bestelling de volgende dag al ophalen of gratis thuis laten bezorgen. Wilt u meer informatie of wilt u een zakelijke bestelling doorgeven? Neem contact met ons op door te bellen naar 0115-472425.

©2021 Bakkerij de Bruijne, Sluiskil | By Localtomorrow
Algemene voorwaarden