Ontdek de specialiteitenbakkerij in Sluiskil

Als u het échte culinaire Zeeland wilt ontdekken, komt u dé specialiteitenbakkerij in Sluiskil voor een ruim assortiment lekkernijen. Wij hebben namelijk de lekkerste Zeeuwse specialiteiten in ons assortiment. En dan niet alleen de bekende Zeeuwse bolus, maar ook de wat minder bekende Zeeuwse lekkernijen, zoals het Terneuzense neuzenaartje, een hazelnootschuimgebakje gevuld met crème.

Een veelzijdige specialiteitenbakkerij in Sluiskil

Bij Zeeuwse specialiteiten denkt u waarschijnlijk meteen aan zoete lekkernijen, zoals koffiekoeken. Maar wist u dat u bij ambachtelijke bakker Bakkerij De Bruijne ook uitstekend terecht kunt voor typisch Zeeuwse broodsoorten, die veelal door onszelf ontwikkeld worden. Zo maken we Cuypersbrood van Zeeuws-Vlaams tarwe, gemalen door de molenaar in Spui. Dit brood is ontwikkeld om de opening van onze winkel in Sas van Gent te vieren. Ook hebben wij de Zeeuwse vleugel en ons bekende mosselbrood, dat gebakken wordt naar een oud familierecept.

Ontdek ons ruime assortiment en bestel

Bent u benieuwd geworden naar onze zoete en hartige specialiteiten? Wilt u onze Zeeuwse gebakjes en de door onszelf ontwikkelde broden proeven? Kom dan langs in onze specialiteitenbakkerij in Sluiskil of bekijk ons assortiment in onze webshop, waar u uw bestelling ook meteen kunt doorgeven. Deze bezorgen we indien gewenst ook thuis of op kantoor. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 0115-472425.


©2021 Bakkerij de Bruijne, Sluiskil | By Localtomorrow
Algemene voorwaarden