Gelegenheidstaart kopen in Zeeland

Wilt u een bijzondere gebeurtenis vieren met de lekkerste gelegenheidstaart van de lokale bakker in Zeeland? Bakkerij De Bruijne bakt iedere dag met zorg de lekkerste brood- en banketproducten uit de provincie. Een verse gelegenheidstaart, die u aan kunt laten passen zodat deze volledig aan uw wensen voldoet, koopt u bij onze vestiging in Sluiskil, in Terneuzen en in onze winkel in Sas van Gent. Ontdek ons aanbod online of vraag ons in de winkel naar de mogelijkheden.

Stel uw eigen gelegenheidstaart samen bij onze bakkerij in Zeeland

U kunt uw gelegenheidstaart of andere verse taarten in een van onze winkels kopen of bestellen via onze webshop. Bespreek met ons uw wensen en wij gaan direct voor u aan de slag! Onze specialiteitenbakkerij is ervaren in het maken van de lekkerste lokale zoetigheden en hartige lekkernijen.

Ontdek onze uitgebreide collectie brood en banket

Wilt u een gelegenheidstaart of andere typisch Zeeuwse gebakjes kopen bij een van onze bakkerijen in Zeeland? Bekijk ons uitgebreide aanbod van onze bakkerij in Zeeland online of de winkel. Uw bestelling bezorgen we tegen een kleine vergoeding bij u thuis of op het werk. Is de waarde van uw bestelling hoger dan €20? Dan is de bezorging in de regio kosteloos. Heeft u een vraag over de bestelprocedure of wilt u uw bestelling liever zelf ophalen in een van onze winkels? Neem contact met ons op door te bellen naar 0115-472425.

©2021 Bakkerij de Bruijne, Sluiskil | By Localtomorrow
Algemene voorwaarden