Bijzonder brood bestellen bij in Sluiskil

Wilt u eens wat ander brood bestellen dan gewoon simpel wit of bruin brood en wilt u dit doen bij de beste bakker in Sluiskil? Kies dan voor Bakkerij De Bruijne. Wij zijn al ruim 40 jaar een begrip in Zeeuws-Vlaanderen. Overigens niet alleen op het gebied van brood, maar ook de lekkerste gebakjes, taarten en typisch Zeeuwse lekkernijen zoals Zeeuwse bolussen kunt u bij ons bestellen. Natuurlijk zijn al deze heerlijkheden ook verkrijgbaar in onze winkel in Sluiskil.

Kies uit onze eigen soorten brood, die u kunt bestellen in Sluiskil

U kunt bij ons terecht voor wit en bruin brood, taarten en gebakjes, maar ook voor het door ons eigen ontwikkelde brood, gemaakt van puur Zeeuws graan. Wij bakken onder andere de volgende Zeeuwse broodsoorten:

Zeeuwse Vleugel:
Dit is gemaakt wordt van Zeeuws graan, dat gekweekt wordt zonder gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest. Dit is een officieel streekproduct.

Cuypersbrood:
Dit werd voor het eerst gebakken ter gelegenheid van de opening van onze winkel in Sas van Gent. Dit brood wordt gemaakt van meel van de molenaar in Spui en iedere dag vers gebakken in Sluiskil.

Mosselbrood:
Dit wordt nog altijd gebakken volgens een oud familierecept. Het is ook te proeven bij enkele mosselrestaurants in Philippine.

Ontdek het lekkerste brood in onze winkel in Sluiskil of ga het bestellen

Bent u benieuwd geworden naar ons typisch Zeeuwse brood of onze taart en wilt u dit eenvoudig bestellen? Doe dat dan online in onze webshop. Wilt u dit heerlijke brood of bijvoorbeeld onze koffiekoeken eerst eens proeven? Dat kan in onze winkel. Kom langs, we staan voor u klaar. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0115-472425.


©2021 Bakkerij de Bruijne, Sluiskil | By Localtomorrow
Algemene voorwaarden