Bakkerij in Zeeland

Wilt u heerlijke Zeeuwse lekkernijen kopen bij de beste ambachtelijke bakkerij van Zeeland? Wij hebben meerdere vestigingen verspreid door de provincie. Een heerlijke Zeeuwse Bolus of verse, lokale gebakjes koopt u bij Bakkerij de Bruijne in Sluiskil, Terneuzen of Sas van Gent in Zeeland. Bij onze winkels koopt u het lekkerste brood en ambachtelijke taarten en vlaaien, maar u kunt deze ook online bestellen via de webshop.

Bezoek de beste bakkerij in Zeeland voor streekproducten van hoge kwaliteit

In de webshop van de bakkerij in Zeeland kunt u eenvoudig zoetigheden, hartige lekkernijen en ambachtelijk gebakken brood bestellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels in Zeeland. Heeft u een speciaal verzoek voor een overheerlijke gelegenheidstaart om een bijzondere gebeurtenis te vieren? Wij denken graag met u mee voor een optimaal eindresultaat. Ontdek ons aanbod online en laat uw bestelling voor een kleine vergoeding bij u thuis of op het werk bezorgen.

Bestel onze verse producten online

Bestel uw favoriete lokale, verse producten in onze webshop. U bent ook van harte welkom bij onze bakkerij in Zeeland. Bezoek een van onze vestigingen in de provincie voor ambachtelijke lekkernijen, gebak en een groot aanbod aan brood. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen over onze voorwaarden voor het bezorgen van uw bestelling? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onze vestiging in Sluiskil via 0115-472425.

©2021 Bakkerij de Bruijne, Sluiskil | By Localtomorrow
Algemene voorwaarden